Vier feest met collega’s

Bedrijfsfeest

Heb je een jubileum te vieren met het bedrijf, is een collega jarig, wil je op een gezellige manier werken aan teambuilding of gewoon je collega’s beter leren kennen? Organiseer dan je bedrijfsfeest, personeelsfeest of teamuitje bij Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia in Roosendaal.

Alsof je in Italië bent

Italiaans bedrijfsfeest

Of je nu sportieve Italiaanse auto’s, de nieuwste mode uit Milaan verkoopt of iets heel anders doet, tijdens jouw gezellig bedrijfsuitje bij La Bella Italia zit je in een echte Italiaanse sfeer. We serveren uiteraard traditionele pizza’s en pasta’s om je vingers bij af te likken, maar ook heerlijke antipasti, carne en pesce. Dit alles en meer wordt klaargemaakt in onze keuken onder leiding van een echte Italiaanse chef-kok. Door het gevarieerd menu hebben we altijd wel iets lekkers voor iedereen.

 

“We wilden een afscheidsetentje voor onze collega. Er werd een geweldig menu voor ons samengesteld, heerlijk voorgerecht, antipasta, pizza’s, ravioli en een heerlijk dessert. Heerlijk gegeten en het was supergezellig.” – Jacqueline

Geschikt voor elk bedrijfsfeest

Ideale feestlocatie

We kunnen met trots zeggen dat ons restaurant een klein stukje Italië is in hartje Roosendaal. De vriendelijke bediening, de gevarieerde catering met altijd heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk de gemoedelijke, mediterrane sfeer maken je bedrijfsfeest een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Of je nu met een klein team of het hele bedrijf komt, we hebben plaats voor wel 150 personen in ons restaurant of vergaderzaal. Mag het bedrijfsfeest, personeelsfeest of teamuitje een beetje exclusiever? Dan hebben we ook een elegante en afgesloten VIP-zaal met een eigen chef-kok beschikbaar. Hier zal je werkelijk verrast worden door de culinaire hoogstandjes die speciaal en alleen voor jullie bereid worden.

 

Huur een zaal

Altijd bereikbaar

Bedrijfsfeest in Roosendaal

Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia ligt aan de rand van het centrum van Roosendaal en op slechts 5 minuten lopen van het Centraal Station. Ook vanaf de snelwegen A17 en A58 zijn we goed te bereiken. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.