Matrimonio romantico

Bruiloft

Stap je met jouw geliefde in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd! Op deze mooiste dag van jullie leven mag het natuurlijk aan niets ontbreken. Organiseer daarom het diner en/of het trouwfeest bij Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia in Roosendaal.

Toosten op het leven

Ruime bruiloftszaal

Wij hebben speciaal voor jullie, de familie en alle vrienden een ruime en sfeervolle zaal beschikbaar voor zeker 150 personen. Hier kunnen jullie met jullie dierbare gasten in een gemoedelijke sfeer napraten over deze bijzondere dag en alvast toosten op een nieuw leven samen. Wij zorgen voor de lekkerste Italiaanse gerechten en een speciale, romantische aankleding.

 

“Fantastisch gegeten! Echt een aanrader. Dit restaurant is een aanwinst voor Roosendaal. Gezellige inrichting, leuke bediening, maar vooral lekker eten! Wij zullen hier zeker vaak terugkomen!” Caroline

Speciale behandeling

Exclusieve VIP-zaal

Wil je jouw gasten en je aanstaande extra verwennen? Reserveer dan onze exclusieve VIP-zaal, waar een privé-chef de hele avond tot jullie beschikking staat, de service uitmuntend is en de sfeer ongeëvenaard. Deze ruimte is afsluitbaar, dus jullie kunnen hier in alle rust genieten van elkaar en onze authentieke Italiaanse lekkernijen.

Amiamo l’Italia

Jouw bruiloft bij Adriatico

Ben je fan van Italië, houd je van la bella vita of ben je misschien wel getrouwd met een Italiaan(se)? Zodra je bij ons binnenstapt, voelt het net alsof je in het romantische zuiden van Italië bent. Je proeft meteen de romantiek en ruikt de heerlijke geuren van verse Italiaanse gerechten die worden bereid in onze keuken met echte Italiaanse chef-koks. Houd je dus niet alleen van elkaar, maar ook van Italië? Vier je bruiloft dan bij La Bella Italia.

Altijd een geslaagde bruiloft

De feestlocatie in Roosendaal

Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia is ook voor jouw trouwerij de ideale feestlocatie in Roosendaal en omgeving. Je gasten worden vriendelijk ontvangen door onze bediening en wij houden ervan om jullie te laten genieten van de echte Italiaanse keuken. Door de verschillende zalen, de romantische aankleding en de gemoedelijke sfeer zorgen we voor een avond om nooit te vergeten. Onze locatie aan de rand van het centrum en vlakbij het station en snelwegen maakt ons goed bereikbaar voor gasten vanuit alle windstreken.

Huur een zaal

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.