Neem afscheid in stijl bij La Bella Italia

Condoleance

Afscheid nemen van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Dat begrijpen wij bij Italiaans restaurant La Bella Italia in Roosendaal maar al te goed. Daarom bieden wij jou en je gasten de mogelijkheid om op een persoonlijke manier de crematie of begrafenis waardig af te sluiten met een condoleance in Italiaanse sfeer.

Laatste eer

Afscheid op z’n Italiaans

Was de overledene fan van Italië? Ging hij of zij elke vakantie naar dit mooie Zuid-Europese land, sprak hij of zij zelfs een woordje Italiaans en stond er steevast een heerlijke Italiaanse pizza of pasta op het menu? Italiaans restaurant La Bella Italia in Roosendaal is dan de ideale afscheidslocatie voor je dierbare. Wij zorgen er namelijk voor dat je met familie en vrienden op een gepaste manier afscheid kunt nemen in een geheel Italiaanse sfeer. In plaats van de gebruikelijke koffie en cake in een normale aula, serveren wij voor jou en je gasten echte Italiaanse hapjes en drankjes.

“Helemaal geweldig. Eten, bediening, sfeer. Alles klopt.” Peter

Sfeervol afscheid

Na de crematie of begrafenis

Na een crematie of begrafenis kun je met je gasten in ons restaurant of een van de sfeervolle zalen samen rustig napraten en goede herinneringen aan de overledene ophalen. Wij bieden je hierbij gepaste privacy en we zorgen ervoor dat alles geheel aan jouw wensen voldoet en je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hebt namelijk al genoeg aan je hoofd. Daarnaast zorgen we voor de juiste sfeer en comfort, gepaste muziek en uiteraard onze gewaardeerde catering.

Reserveer nu

Goed bereikbaar

Zaal huren in Roosendaal

Je naaste op een bijzondere en waardige manier herdenken doe je dus bij La Bella Italia in Roosendaal. Onze locatie kun je goed gebruiken als alternatief voor een aula en je hebt genoeg mogelijkheden om een eigen invulling te geven aan het afscheid. Wij zitten aan de rand van het Roosendaals centrum, op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Ook vanaf de snelwegen A17 en A58 zijn wij goed bereikbaar voor gasten die willen condoleren of napraten.

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.