La festa Italiana

Feestje

Heb je iets te vieren of vind je het gewoon hoog tijd om een geweldig feestje te geven voor je vrienden, familie of collega’s? Organiseer je feest dan bij Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia in Roosendaal. Wij zorgen ervoor dat dit een gezellig en culinair avondje wordt voor jou en je gasten.

Gezelligheid kent geen tijd

Elk feestje geslaagd

Ons sfeervolle en ruime restaurant is de ideale feestlocatie voor elk feest: van een origineel themafeest of gezellig vrijgezellenfeest tot een leuk kinderfeestje of bijzonder jubileum. Wij serveren voor jullie de lekkerste Italiaanse gerechten en zorgen voor de juiste sfeer voor jouw feestje of borrel. Of je nu met een grote groep bent of met slechts een paar mensen feest viert, we hebben altijd plek. Zelfs voor groepen tot wel 150 personen.

“Het is altijd een feestje eten bij jullie. Een tijdje in Italië gewoond en krijg weer die heerlijke smaken op tafel geserveerd. Tot de volgende keer. Bellissima!” Marleen

Waarom bij La Bella Italia?

Feesten op z’n Italiaans

Je wilt een gezellig feestje in Italiaanse stijl, met de lekkerste authentieke en handgemaakte gerechten uit Italië? In onze keuken met echte Italiaanse chefs maken we traditionele pizza’s en pasta’s, maar ook heerlijke antipasti, carne en pesce. Door ons gevarieerd menu vindt elke gast wel iets lekkers. Wil je het nog exclusiever? Dan hebben we zelfs een afgesloten VIP-zaal, waar je door onze privé-chef extra wordt verwend.

Tijdens feestdagen of zomaar

Themafeesten bij La Bella Italia

Geen zin om zelf een feestje te organiseren? Wij organiseren regelmatig leuke themafeesten, bijvoorbeeld met feestdagen zoals Pasen of Kerst, op Valentijnsdag of op een andere dag. Houd voor deze themafeesten en andere evenementen onze bomvolle agenda in de gaten en verras je familie, partner of vrienden met een origineel avondje uit in ons restaurant of een van de zalen.

 

Bekijk de agenda

Gezellig en culinair feest

Feestlocatie in Roosendaal

Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia is de ideale locatie voor een gezellig en culinair feestje. We zitten aan de rand van het centrum van Roosendaal, schuin tegenover de bioscoop, op een paar minuten lopen van het Centraal Station en vlakbij de snelwegen A17 en A58. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.