Verrassend gastvrij

Presentatie

Wie een sfeervolle locatie zoekt voor het geven van een presentatie of training, zal positief worden verrast door de vele mogelijkheden in Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia in Roosendaal. Ontdek de ruimte en faciliteiten in onze sfeervolle zalen en geniet van een gastvrij ontvangst en uiteraard onze culinaire lekkernijen.

Presenteer in stijl

Presentatie geven

Huur je bij ons een zaal voor je presentatie of training, dan regelen wij alle randzaken voor je. Zo richten we de zaal in voor een sfeervolle en professionele uitstraling, zetten we alle benodigde faciliteiten voor je klaar en zorgen we ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt op het gebied van eten en drinken. Je hoeft alleen nog maar zelf de presentatie te geven.

“Het vriendelijkste personeel waar we ooit al op restaurant zijn geweest. Supervriendelijk en sympathiek! En heel lekker eten!” Virginie

Onze presentatieruimtes

Grote en kleine presentatiezaal

Huur bij La Bella Italia een zaal voor een productpresentatie, training of ander zakelijk of feestelijk evenement. We hebben zowel een grote vergaderzaal voor groepen tot wel 150 personen als een kleinere en intiemere VIP-zaal voor een meer exclusieve en persoonlijke presentatie. Beide zalen zijn uiteraard voorzien van moderne audiovisuele middelen en flipovers en we zorgen ervoor dat alles aan jouw wensen voldoet.

Tipico Italiano

Aansluitend diner of borrel

Nu je er toch bent, kun je samen met je gasten na een presentatie of training heerlijk dineren of borrelen in ons Italiaans restaurant. We bereiden altijd typisch Italiaanse gerechten op een traditionele manier en met authentieke ingrediënten. Zo geef je jouw toehoorders of publiek een heerlijk culinair toegift, was je presentatie extra geslaagd maakt.

 

Bekijk de menukaart

Italiaans genieten

Presentatie ruimte huren in Roosendaal

Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia is dus een zeer geschikte locatie voor het geven van presentaties. Naast sfeervolle zalen kun je samen met je gasten genieten van onze Italiaanse hapjes en drankjes. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, omdat het Centraal Station op slechts 5 minuten loopafstand zit. Ook vanaf de snelwegen A17 en A58 zijn je gasten binnen 10 minuten bij ons. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen.

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.