Vergaderen en dineren bij La Bella Italia

Vergaderlocatie Roosendaal

Zoek je een sfeervolle vergaderlocatie in Roosendaal? Dan kun je bij La Bella Italia in Roosendaal uitstekend terecht. Je hebt keus uit 2 bijzondere vergaderzalen. Hier kun je uitgebreid en ongestoord vergaderen met alle faciliteiten. Onze keuken bereidt tijdens of na de vergadering heerlijke Italiaanse gerechten. Hierdoor wordt de vergadering gegarandeerd een bijzondere smakelijke belevenis. Dat maakt La Bella Italia de perfecte vergaderlocatie in Roosendaal.

Vergaderen voor fijnproevers

Ruime vergaderzaal

De ruime vergaderzaal van Italiaans restaurant La Bella Italia is de enige plek in Roosendaal en omgeving waar je met een volle mond mag praten. De unieke combinatie van onze sfeervolle, ruime zaal met alle benodigde faciliteiten en de keuken met alleen echte en verse Italiaanse gerechten, maakt van de vergadering gegarandeerd een bijzonder smakelijke belevenis.

 

“Een mooie avond. Prima gegeten, uitstekende wijn en zeer goede bediening. Een aanwinst voor Roosendaal.” Hans

Vergaderen in (Italiaanse) stijl

Exclusieve VIP-zaal

Wil je jouw gasten, zakenrelaties of collega’s extra verwennen? Dan hebben wij voor jullie een exclusieve en afsluitbare VIP-zaal. Hier zal het jullie werkelijk aan niets ontbreken. Onze vriendelijke bediening staat altijd voor jullie klaar en jullie privé-chef zorgt voor exclusieve gerechten op maat met bijbehorende dranken.

Gastvrij vergaderen en genieten

Vergaderzaal huren in Roosendaal

Je gasten en jij worden altijd gastvrij ontvangen door onze vriendelijke bediening en we zorgen ervoor dat de vergaderruimte tiptop in orde is en aan jouw wensen voldoet. Combineer je vergadering met een heerlijk Italiaans diner, zodat je naast productief vergaderen ook Italiaans kunt genieten!

Huur een zaal

Formeel of informeel

Geschikt voor iedere vergadering

Of je nu een formele zakelijke meeting hebt, met collega’s wilt brainstormen of op een informele manier wilt overleggen, La Bella Italia in Roosendaal (Noord-Brabant) is voor alle situaties een geschikte locatie. Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het mooie centrum van Roosendaal, op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Ook met de auto zijn we goed bereikbaar vanaf de snelwegen A17 en A58. In de buurt van ons restaurant zijn bovendien voldoende parkeerplaatsen. Als je na de vergadering en het Italiaans diner de stad wilt verkennen, ben je binnen 5 minuten lopen op de gezellige Oude Markt van Roosendaal.

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.