Vier je verjaardag bij La Bella Italia

Verjaardag

Op zoek naar een leuke locatie voor een verjaardagsfeestje, voor jezelf of voor een ander? Vier de verjaardag dan bij Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia in Roosendaal. Wij verwennen de jarige en de aanwezige gasten met echte Italiaanse gerechten, door onze Italiaanse chef-kok bereid met verse en authentieke ingrediënten.

Buon compleanno

Fijne verjaardag

Ons sfeervolle restaurant in Roosendaal is de ideale locatie voor elke verjaardag. Wij hebben in ons restaurant en zaal plaats voor zowel grote als kleine groepen, zelfs voor groepen tot wel 150 personen. Voor nog meer verwennerij kun je zelfs onze exclusieve VIP-zaal huren, waar een privé-chef de hele avond voor jullie ter beschikking staat en jullie kunnen proeven van de heerlijkste Italiaanse culinaire hapjes en bijbehorende drankjes. Als dat geen fijne verjaardag is…

 

 

“Echt een aanrader! Zeker met een groep! Wat een top verjaardag heb ik gehad! Heerlijk gegeten en een super ruimte.” Meghan

La bella vita

Verjaardagsfeest

Mijlpalen zoals een Sweet Sixteen, Abraham of Sarah, maar ook als de jarige 18, 30, 40 of misschien wel 80 jaar wordt, zijn uitstekende gelegenheden om te vieren met een mooi feest op een gezellige feestlocatie. Het leven moet gevierd worden en in Italië weten ze hoe ze dat het beste kunnen doen: met lekker eten en drinken. Dit gevoel brengt Italiaans restaurant La Bella Italia nu naar Roosendaal, met een moderne en rustieke sfeer en de lekkerste Italiaanse gerechten, bereid door echte Italiaanse koks.

Verwennen op z’n Italiaans

Feestlocatie in Roosendaal

We leggen de jarige volledig in de watten en zorgen ervoor dat het hem of haar werkelijk aan niets ontbreekt. De vriendelijke bediening staat altijd klaar en de catering laat nooit te wensen over. Kortom: Italiaans restaurant La Bella Italia is de ideale locatie in Roosendaal en omgeving voor het organiseren van een onvergetelijk verjaardagsfeest. We zitten aan de rand van het mooie centrum, op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station en nabij de snelwegen A17 en A58. Voor iedereen dus goed bereikbaar.

Reserveer nu

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.