Laat je verwennen

VIP-diner

Op een exclusieve, sfeervolle en besloten manier dineren met je allerbeste vrienden, naaste familie of gewaardeerde relaties doe je tijdens een culinair VIP-diner bij Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia in Roosendaal (Noord-Brabant).

Genieten in stijl

Dineren als een VIP

Het exclusieve VIP-diner biedt jou en je gasten alle mogelijkheden om samen te genieten van een onbezorgd avondje uit. Laat je verwennen door een privé-chef die de hele avond voor jullie klaarstaat om de lekkerste Italiaanse gerechten te bereiden, geheel naar jullie eigen wensen. De chef kan jullie ook uitstekend bijpassende dranken aanbevelen, zodat jullie de heerlijke gerechten proeven zoals het bedoeld is.

“Met grotere groep gegeten in VIP-room. Genoten van deze speciale locatie in goede sfeer. Prettige en snelle bediening. Heerlijk gegeten. Een aanrader voor een lekker en gezellig avondje uit eten.” Nicole

 

Authentiek en traditioneel

VIP-diner bij La Bella Italia

Tijdens een exclusief VIP-diner bij La Bella Italia geniet je van al het lekkers dat de gevarieerde Italiaanse keuken te bieden heeft. Van het voorgerecht en hoofdgerecht tot het nagerecht en de dranken: alles is tot in de puntjes voor jullie samengesteld en bereid. Kenmerkend voor onze keuken is dat wij uitsluitend traditionele Italiaanse gerechten serveren met alleen authentieke ingrediënten.

Iedereen kan VIP zijn

VIP-diner in Roosendaal

Organiseer je een zakelijk diner, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, jubileum, familiefeest of een ander uitje? In alle situaties kun je bij Italiaans restaurant en pizzeria La Bella Italia in Roosendaal een VIP-diner reserveren. Vertel ons jouw wensen en wij zorgen dat deze op een smaakvolle manier vervuld worden. Onze gastvrije en vriendelijke bediening staat graag voor je klaar.

 

Reserveer nu

Altijd dichtbij

Goede bereikbaarheid

Omdat ons restaurant aan de rand van het mooie centrum van Roosendaal ligt en dichtbij het Centraal Station en de snelwegen A17 en A58 zit, zijn wij vanuit alle windstreken goed en snel bereikbaar. Gasten hoeven bij ons nooit ver te lopen, want zowel het station als het centrum en de parkeerplaatsen liggen op maximaal 5 minuten loopafstand.

Liever telefonisch reserveren?

0165 709 945

Vragen, opmerkingen of een aanvraag?

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een aanvraag doen voor het huren van een zaal? We horen het graag.

  • Geïnteresseerd in één van onze zalen? Neem contact met ons op. Wij zullen per telefoon of e-mail contact met u opnemen.