Italiaans genieten

Over ons

La Bella Italia is een modern en uniek Italiaans restaurant en pizzeria aan de rand van het centrum van Roosendaal, waar het voelt, smaakt en ruikt naar het heerlijke, klassieke en gemoedelijke zuiden van Italië.

Reserveer nu

L’Italia a Roosendaal

Italiaans eten in Roosendaal

Ons doel is om het heerlijke Italiaanse leven naar Roosendaal en de rest van Noord-Brabant te brengen, zodat jij kunt genieten van al het lekkers uit de verrassend smakelijke en gevarieerde Italiaanse keuken. Dit doen we onder andere door traditionele Italiaanse gerechten met verse ingrediënten te serveren die erom vragen om opgegeten te worden. De keuken staat onder leiding van een echte en ervaren Italiaanse chef-kok, die er scherp op toeziet dat de kwaliteit van het eten gewaarborgd blijft.

Addio a La Bella Italia

Authentiek Italiaans restaurant

Onze vriendelijke bediening verwelkomt je graag voor een authentieke en culinaire ervaring in ons moderne restaurant. Geniet van onze traditionele pizza’s en pasta’s, ontdek de heerlijke Italiaanse vlees- en visgerechten op ons uitgebreide en gevarieerde menukaart of laat je verrassen door een van de dagelijkse suggesties.

Reserveer nu
“Supergezellig en heerlijk Italiaans gegeten! Zowel de pizza als de vleesgerechten waren erg smaakvol en je proeft de verse ingrediënten. Gastvrije en professionele bediening.” Angela

Goede recensies


Tevreden gasten

Onze gasten zijn erg tevreden over de smaak van het eten, de vriendelijkheid van het personeel en de gezellige, gemoedelijke sfeer. Ervaar het zelf! Reserveer nu!